EL DINAMISME, SUMAT A L’EXPERIÈNCIA

 

Kreaditif és una empresa jove i dinàmica dedicada a la distribució d’ingredients, additius, condiments, primeres matèries, especies, tripes, material d’embalatge, productes auxiliars i maquinaria per a la indústria càrnia i alimentaria.

 

Oferim un servei complert als nostres clients, no només com a proveïdors sinó també amb assessorament tècnic sobre l’elaboració de productes carnis i recerca de solucions en temes d’etiquetatge, conservació, presentació de productes, etc.

 

De de fa bastants anys estem especialitzats en importacions d’espècies directament de l’origen buscant sempre els millors tipus i qualitats.

 

Estem certificats en el Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) per l’emmagatzematge, envasament, etiquetatge i distribució de productes alimentaris aptes per a la producció agrària ecològica, denominada també biològica o orgànica, que és un sistema de producció i elaboració de productes agraris naturals amb l’objectiu principal de l’obtenció d’aliments de màxima qualitat.

 

El coneixement dels productes amb els que treballem ens permet fabricar additius personalitzats per adaptar-nos a les necessitats específiques de cada client.

 

Amb seu a Tona, a la província de Barcelona, les nostres modernes i amplies instal·lacions de més de 1000m2 permeten tenir un ampli estoc de productes per poder servir amb garantia i rapidesa els nostres clients.

 

Distribuïdors de: